Silje: – Dette blir annerledes

Silje Svensson lover en annerledes konsertopplevelse i Kristiansund Kunstforening søndag.

DEL

Tekster, melodi og sang forenes med ærlighet og kjærlighet når 26-åringen fra Kristiansund disker opp med egne tekster (og noen i originalutgave) i Kunstforeningen søndag kveld.

Hun har fått med seg to av musikerne i Operaens sinfonietta: cellisten Zhala Aliyeva og fiolinisten Odd Sonntag.

– Dette blir intimt, en helt annerledes konsertopplevelse. Jeg har lyst til å dele mange av tankene mine om livet her og nå, om de store kontrastene og hvor vi ikke må glemme at det er fantastisk fint å få være til stede. Jeg skal by på meg selv, lover Svensson, som aldri før har dristet seg inn på noe slikt.

Åpen for det meste

Men hun har vært med på mye annet.

Hun er utdannet musikalartist fra Bårdar, og har blant annet jobbet som showartist på hotell i Hellas.

I fjor vinter så du henne i «Kiss me Kate» under Operafestukene i Kristiansund. Hun har også gjort eventoppdrag og jobbet med barneunderholdning.

– Jeg har fått tilbake inspirasjonen til å gjøre egne ting, sier Silje, som nylig har gitt ut en julesang.

– Jeg er åpen for det meste. Veien blir til mens jeg går, det dukker alltid opp noe spennende, sier Silje, som ikke ser bort fra at det snart blir en ny tur til Hellas.

Ta av masken

«Tia e no» har hun kalt prosjektet som hun mener bobler av skaperglede, musikalitet og særegen formidlingsevne.

Hun ber deg bli oppmerksom på tidstyvene i livet ditt og oppfordrer til å ta av seg masken. Til å titte ekstra godt på havet, kjenne gresset gro og smile til dem du møter på gata.

– Vi skal skape en helt spesiell atmosfære og få publikum til å lytte og føle. Jeg har stor tro på prosjektet mitt, det er annerledes, lekent og fullt av kjærlighet. Vi trenger mer av denne åpenheten og ærligheten, sier Silje, som selv står for det vokale i forestillingen.

Artikkeltags