Odin spiller med Stage Dolls på Byfesten

Odin Landbakk under Senkveld-innspilling.

Odin Landbakk under Senkveld-innspilling.

Artikkelen er over 2 år gammel

Stage Dolls besøker Byfesten i Kristiansund neste helg. Da de fant ut at dette skjer i Odin Landbakks hjemby, gikk det ikke lang tid før det kom invitasjon om Odin ville spille med Billboard-legendene.

DEL

Odin og Stage Dolls er «gamle kjente». De møttes på RaumaRock for to år siden og ble også den gang invitert av Torstein Flakne til å spille under bandets konsert på festivalen.

Odin og Torstein møttes igjen under opptak til Senkveld med Thomas og Harald der de sammen med Harald Rønneberg, Espen Lind og flere kjente gitarister framførte det redaksjonen omtalte som «tidenes åpning av Senkveld».

Samspill

Ifølge Dag Inge Landbakk, pappa og manager, føler Odin at trønderne virkelig har trykket ham til sitt bryst etter seieren i Norske Talenter i 2015.

– Management som Livegruppen og flere eventbyrå har invitert Odin nordover flere ganer. Utenbys er det faktisk trønderne som oftest inviterer Odin med på prosjekter og konserter, sier Dag Inge Landbakk.

Omtenksomme

Også Skjalg Raaen og Terje Tranaas (kjent fra Sambandet) har gang på gang dratt Odin med på festivaler, TV-opptredener og workshops i Midt-Norge. Morten Diesel Dahl fra TNT har gjort det samme.

– Nå kommer det altså for andre gang invitasjon fra Torstein til å spille med Stage Dolls. Odin setter veldig pris på trønderne. Odin synes de er utrolig omtenksomme og vet å sette pris på ekte gitarspill, sier Dag Inge Landbakk. l

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken