Ny singel fra Tea

Tea Megaard slapp ny singel fredag.

Tea Megaard slapp ny singel fredag.

Tea’s forrige singel gikk rett inn på Spotify’s New Music Friday og har i skrivende stund over 30.000 streams. Fredag slapp averøyingen ny singel.

DEL

«Best Bad Idea» heter den andre singelen i år fra averøying og artist Tea Megaard.

Denne gang hyller hun de beste virkelig teite ideene sine, skriver Rocksport Booking i en pressemelding.

Når man er ung og rik på uopplevde katastrofer, har man rett til å sanke sine egne erfaringer ved å bare kaste seg ut på dypt vann, og ikke nødvendigvis alltid lytte til erfarne fjellfolk. Faren er at man kan ende opp fly forbannet, skuffet og frese «You’re such a sh ...» som på forrige singel. Tea’s tekster handler ofte om historier og hendelser fra livet som ungdom og alt det medfører av erfaringer, lykke som skuffelser, skriver selskapet.

– Av og til treffer man noen som er helt motsatt av seg selv, men likevel kan man ikke la være å elske det. Det er dømt til å mislykkes, men shit la gå, jeg prøver likevel. Hvis du kan si du hadde det gøy, kan du si at det var verdt det, uansett utfall, sier artisten selv i pressemeldingen.

Her kan du se promofilm fra den nye singelen «Best Bad Idea». Filmen er laget i samarbeid med medielinja ved Kristiansund videregående skole.

Her kan du lese mer om artistens forrige singel, som hun slapp i august:

Coverbilde fra den nye singelen «Best Bad Idea».

Coverbilde fra den nye singelen «Best Bad Idea». Foto:

Artikkeltags