Lyst til å synge Elvis med Koriosa?

Koriosa samarbeider gjerne med kjente artister, som Maria Arredondo og Torstein Sødal (bildet). I helga starter Koriosa høstsesongen.

Koriosa samarbeider gjerne med kjente artister, som Maria Arredondo og Torstein Sødal (bildet). I helga starter Koriosa høstsesongen.

17. november skal Kristiansund Koriosa synge noen av Elvis' gospellåter sammen med Paal Flataa, Stephen Ackles og Vidar Busk i Kirkelandet kirke.

DEL

Øvingene starter allerede til helga, og koret tar gjerne imot nye medlemmer.

Koriosa er en glad gjeng som elsker å synge. Koret øver en gang i uka, følger skolens ferier og har ingen aldersgrense. Koriosa synger variert musikk; musikaler, lokale sanger og kirkemusikk.

Nå ønsker koret seg flere sangere som kan være med å synge Elvis i november. Det er konseptet «Memory of Elvis – Gospel» som dukker opp igjen. I fjor vår var det Egges Mannskor som gjorde gode erfaringer med opplegget og som leverte en flott konsert i Kirkelandet kirke.

Koriosa har nylig vært på korstevne i Surnadal sammen med 10 andre kor. Tidligere har de også vært på tur til Vilnius.

– Nå holder vi på å planlegge en ny kortur, sammen med vår motiverende og inspirerende dirigent Elin Persson, opplyser koret.

Fredag ettermiddag møtes koret til øving på Atlanten videregående skole. Øvingene fortsetter lørdag. Også Rune Tylden er med på øvingene i helga.


Artikkeltags