Tid for konsert med 4Voksne

4Voksne i solnedgang: Ruth Elin Mork, Bjarne Stormo (bass); Geir Morten Karlsen, Simon Kongshaug og Bjørn Inge Gaupset (tangenter). Bildet er tatt etter øving på Averøy tidligere i uka.

4Voksne i solnedgang: Ruth Elin Mork, Bjarne Stormo (bass); Geir Morten Karlsen, Simon Kongshaug og Bjørn Inge Gaupset (tangenter). Bildet er tatt etter øving på Averøy tidligere i uka.

4Voksne holder stort sett bare én konsert i året. I helga blir det to.

DEL

4Voksne er en gjeng fra Averøy som så dagens lys i 2008. Forhistorien var at Bjørn Inge Gaupset og Geir Morten Karlsen høsten 2007 var gjester i et 40-årslag. Ingen av dem hadde da spilt noe særlig på over 10 år.

– Gjesteopptredenen var til å skjemmes over og vi ble enige om at enten så måtte vi legge musikken på hylla for godt eller så måtte vi begynne å øve. Vi valgte det siste, skriver Geir Morten Karlsen i sine ærlige betraktninger om starten.

4Voksne holder stort sett bare én konsert i året der målsettingen er å gjennomføre en bedre konsert enn året før. Da er det viktig at alt klaffer, og det øves derfor jevnt og trutt gjennom hele vinterhalvåret.

Nøye utvalgt

Fredag er det konsert i Kvernes kirke på Averøy, lørdag blir det reprise på Dødeladen i Kristiansund.

På bytur for første gang 

– Repertoaret er nøye utvalgt og preges av stemningsfulle, sangbare melodier fremført med sjel og innlevelse, gjerne med tostemt sang. Det har liksom blitt et varemerke, sier Geir Morten Karlsen.

4Voksne består av Bjarne Stormo (bass); Bjørn Inge Gaupset (tangenter), Simon Kongshaug (perkusjon), Ruth Elin Mork (vokal) og Geir Morten Karlsen (gitar og vokal).

På årets konserter vil publikum få høre sanger av Kari Bremnes, Peter Gabriel, Simon and Garfunkel, Bo Kaspers og Marc Cohn, men også av mindre kjente artister som Beth Nielsen Chapman, Karine Polwart og Tonje Unstad.

Artikkeltags