Skjærvafest presenterer «Klubbteltet»

Primacy x Emsky (Jim Marius Larsen og Emil Andersen skal få festivalgjengerne til å danse.

Primacy x Emsky (Jim Marius Larsen og Emil Andersen skal få festivalgjengerne til å danse.

Artikkelen er over 2 år gammel

Primacy x Emsky og DJ Torben står for de dansbare rytmene under årets festival.

DEL

Tommy Reite lovet å utvide musikkkonseptet til Skjærvafest 2018. Festivalsjefen holdt ord: Til sommeren supplerer han og Skjærvagjengen med elektronisk musikk når de presenterer «Klubbteltet».

«Etter å ha mottatt mange tips og ønsker om å ha mer elektronisk musikk på programmet vårt, så er det på tide å teste ut dette. Vi erstatter derfor den lille scenen vår med et realt klubbtelt. Her blir det DJs, dans, lysshow og høy partyfaktor hele kvelden», melder Reite i en pressemelding.

Primacy x Emsky

Lørdag 11. august vies festivalkvelden også til elektronisk dansemusikk. Kompisene Jim Marius Larsen (fra Kristiansund) og Emil Andersen (Stjørdal) utgjør henholdsvis Primacy og Emsky. Sammen skal de få sommerdorske festivalgjengere til å shake stumpen. Ifølge presseskrivet fra festivalledelsen oppgis at Larsen og Andersen møtte hverandre backstage på en gig i Trondheim - søt elektronisk musikk oppstod.

Andersen har 10 års erfaring som DJ og produsent, og startet med hiphop før musikkeventyret med Primacy var et faktum. Larsen derimot har produsert musikk siden 2006, og hans nisje har primært vært innen EDM), house og futurehouse. De to forente musikkrefter. Som Primacy x Emsky har gutta spilt med artister som Broiler, Fatman Scoop, Mohombi, Sirkus Eliassen og Vinnie for å nevne en bukett. Musikksupport fra Bob Sinclair bør også nevnes.

Først i januar 2017 satset de for fullt, hvilket resulterte i deres første singelslipp i mai 2017. Med over én million avspillinger hos diverse strømmetjenester og stadig flere klubboppdrag i Norge, begynner Primacy x Emsky å bli et anerkjent navn i musikkmiljøet.

Låta «No Vacancy» er første låt gutta slipper hos Eccentric Music via Universal Music, og de beskriver den slik: «No Vacancy er en energisk låt i EDM/futurepop-landskapet. Med på vokal har vi den L.A.-baserte låtskriveren og artisten Taylor Mosley som passer perfekt til låta. Vi har også fått med oss en helt rå gitarist på laget, noe som gir No Vacancy et organisk sound og et friskt pust.»

To uker etter slipp har den toppet virallista på Spotify i flere dager, er listet hos NRK mp3, KISS(dab) og hos flere av landets radiokanaler både lokalt og regionalt, melder Reite.

Dj Torben

En annen DJ og produsent som kan føre opp flere millioner avspillinger, og har lyttere fra hele globusen på sine produksjoner, er DJ Torben (Torben Sørensen). Etter kvelden i klubbteltet på Skjærva i august kan han sikkert plusse på ytterligere fans og lyttere.

DJ Torben har i flere år levert kommersiell EDM, funky, hardtslående og melodiøs house-musikk, enten på intime klubbkvelder eller i forbindelse med større events. Han har delt scene med store nasjonale og internasjonale artister, og ikke minst må nevnes at han var support for den ikke så ukjente DJ Tiësto i Trondheim under hans «Northern Lights Tour 2018».

De siste tre årene har han vært såkalt resident DJ på Fire Fine i Trondheim, en av bartebyens desidert med populære og trendy klubber. Nå tar han med seg den populære housemusikken til Kristiansund for å blåse klubbteltet til sjøs.

– Hver for seg, og ikke minst sammen, skal disse tre skape liv og røre i klubbteltet vårt lørdag 11. august! sier Reite.

Artikkeltags