Kine Iselilja Gyldenskog er ny daglig leder i KKKK

Artikkelen er over 2 år gammel

Kine Iselilja Gyldenskog fra Tingvoll ble denne uken ansatt som ny daglig leder for Kristiansund Kirke Kunst Kulturfestival.

DEL

29-åringen som tar over etter Margaret Rensvik, har høyere utdanning innen utøvende folkemusikk ved Ole Bull Akademiet, i tillegg til engelsk, musikkformidling og musikk fra Høgskolen i Vestfold. Hun har jobbet med Den kulturelle skolesekken og frilans samtidig med studier de siste årene. Fra 1. september er hun ansatt som daglig leder i KKKK, først i en toårsperiode, gjennom Kom Trainee.

Brenner for den lokale kulturen, historien og folket

– Gyldenskog vektlegger et ønske om å bidra til å skape en region med et sterkt og blomstrende kulturliv, og hun sier selv at hun brenner for den lokale kulturen, historien og folket, skriver Eigunn Stave Sætre, kultursjef i Kristiansund kommune i en pressemelding.

Hun skriver videre at de er godt fornøyde med det endelige valget.

– Styret i KKKK er svært fornøyd med å få en ung og framoverlent daglig leder som kan overta stafettpinnen etter Peder og Margaret Rensvik, og som samtidig har sine egne ideer og tanker om den videre utviklingen av festivalen. Gyldenskog har en sterk kompetanse både som utøvende kunstner og som tilrettelegger for formidling av andres kunst.

Tidens Krav har ennå ikke lyktes i å komme i kontakt med den nyansatte lederen, eller kultursjefen i Kristiansund kommune.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken