Brygga står tom store deler av året, men på fredag skal det bli liv

Fredag blir det liv i Kjønnøybrygga på Innlandet. Til høyre ser vi Tollboden.

Fredag blir det liv i Kjønnøybrygga på Innlandet. Til høyre ser vi Tollboden.

Raindogs kommer til Kjønnøybrygga i Kristiansund.

DEL

– Ja, da skal vi prøve å skape liv i Kjønnøybrygga igjen, forteller Elisabeth B. Bjerkestrand i en pressemelding fra Foreningen Innlendingen.

– Den fine plassen står dessverre tom store deler av året, men når Raindogs kommer til byen, da blir det heldigvis varme i brygga, skriver hun i pressemeldingen.

Duoen kommer til Kristiansund fredag 6. desember. De har en fast tilhengerskare som hardnakket hevder at det ikke blir jul uten konserten med Raindogs. Kanskje er det også derfor de trives så godt i Kristiansund, for dette blir 11. gangen de tar turen, opplyses det i pressemeldingen.

Duoen Raindogs kommer til Kristiansund fredag 6. desember

Duoen Raindogs kommer til Kristiansund fredag 6. desember

På Syd i Molde er konserten utsolgt, så der har de satt opp en ekstra.

– Billettene går heldigvis unna i Kristiansund også, på tross av det rikholdige kulturtilbudet som finnes nå om dagen, skriver Bjerkestrand i pressemeldingen.

Tom Waits er kjent som en kompromissløs kunstner som skaper et unikt musikalsk univers med sin rustne, særpregede røst og originale instrumentering. Duoen Raindogs har framført sangene hans siden 1999 og gjør dette med en energi, innlevelse og sjel som gir publikum en opplevelse de aldri vil glemme, opplyser Bjerkestrand i pressemeldingen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken