MGPjr-vinner til Tahiti?


Bilder tatt av Randi sandstad.

Bilder tatt av Randi sandstad.

Har du lyst til å møte vinneren av Melodi Grand Prix junior på Tahiti 29. juni? Da er det bare å finne fram telefonen og stemme på Alfred Larsen under helgens MGPjr-finale.

DEL

Barnas Tahiti er selvfølgelig med på programmet når Tahitifestivalen i sommer feirer 20-årsjubileum.

Hovedattraksjonen er 13 år gamle Alfred Larsen fra Trondheim, som er en av årets finalister i Melodi Grand Prix Junior.

Han er fra Trondheim, men har nordmørsk bakgrunn så det holder: Mamma Elin Anita Aasland er fra Halsa, pappa Steinar Larsen er fra Surnadal.

For få kjærlighetssanger

Alfred har hele livet vært omringet av musikk, og har spilt fiolin siden han var sju år. Han liker også å danse. Utenom musikken holder han på med fotball og bryting.

Alfred har egentlig hatt lyst til å sende inn til MGPjr lenge. Etter å ha hørt på MGPjr i flere år, syntes han det var få kjærlighetssanger som ble fremført. Da programlederen så rett inn i stua i Trondheim og sa «Skriv en sang, send den inn, og kanskje er det akkurat DU som står her neste år», gikk Alfred på rommet sitt og begynte å skrive.

Sangen «Du e så fin» handler om ei jente på trinnet. Med hjelp av bror på gitar ble det til slutt innsending og blant 1857 innsendte bidrag er Alfred nå en av de 10 finalistene. 

Røtter fra Nordmøre

Med sine nordmørske røtter er ikke Alfred fremmed med Kristiansund. Han trives veldig godt i byen og gleder seg til å komme i slutten av juni, skriver Veronika Aabak Haugnes, prosjektleder for Barnas Tahiti, i en pressemelding.

I tillegg til konsert blir det mye annen moro for de minste på barnas dag med blant annet ansiktsmaling og autografsignering. Flere detaljer om programmet kommer fortløpende.

Det er NEAS, Tiidens Krav, Slatlem og Kristiansund kommune som står bak barnedagen, sammen med Tahiti-festivalen. JCI Kristiansund bidrar som arrangementansvarlig.

Artikkeltags