Skal oppmuntre flere til å jobbe med foto

Karolina Gorzelanczyk mottar sitt fotostipend i 2016 fra banksjef Odd Einar Folland. (Foto: Wigdis Wollan)

Karolina Gorzelanczyk mottar sitt fotostipend i 2016 fra banksjef Odd Einar Folland. (Foto: Wigdis Wollan)

Artikkelen er over 2 år gammel

Også i år vil SpareBank 1 Nordvest og Nordic Light dele ut 25.000 kroner i fotostipend under Nordic Light International Festival of Photography i Kristiansund i april.

DEL

– Vi oppfordrer alle foto- interesserte med tilknytning til Møre og Romsdal – uavhengig av bakgrunn, alder og kjønn – til å søke på årets stipend. Pengene skal bruke til å utvikle seg som fotograf, enten det er gjennom å sette opp en fotoutstilling, delta på workshop eller kjøpe inn utstyr, skriver daglig leder og festivalsjef Ingunn Strand i Nordic Light Events i en pressemelding.

Oppmuntring

Generalsponsor SpareBank 1 Nordvest legger for tredje året på rad 25.000 kroner i potten til fotostipendet. Alle med tilhørighet til Møre og Romsdal kan søke.

– Stipendet skal oppmuntre flere til å jobbe med foto og er ment for å hjelpe en fotograf opp og frem, sier markedskonsulent Hans Mellemsæther i SpareBank 1 Nordvest.

I tillegg til pengepremien, er det et ønske at mottakeren av stipendet stiller ut under Nordic Light sin årlige Desemberutstilling, som åpner i tilknytning til Desemberkonferansen.

Artikkeltags