– Samle jentegjengen, finn frem festkjolen, nå kommer nakne menn fra Las Vegas til Kristiansund

Chippendales kommer til Kristiansund i mai 2019.

Chippendales kommer til Kristiansund i mai 2019.

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Det er ordlyden i ei pressemelding fra Braatthallen når de nå annonserer at Chippendales kommer på besøk i mai 2019.

– Den verdensberømte troppen kommer for å sette byen i fyr og flamme med et morsomt show med skyhøy partyfaktor. Dette er kvelden hvor jentene kan slippe seg løs og ha det gøy. Musikalsk sett vil det bli noe for enhver smak – alt fra listetopper til country til rolig, sexy musikk. Det skal bli to timer med energi og underholdning, og en opplevelse du aldri har sett maken til, heter det videre i meldingen.

Spektakulært kaos

– Hvorfor Chippendales, Thomas Ingebrigtsen?

– Hvorfor ikke, svarer Ingebrigtsen, som sammen med Braatthallen står for bookingen av det verdensomreisende showet.

Han sier videre at troppen med mannlige dansere kommer rett fra Las Vegas, og at det blir et spektakulært kaos av et show.

– Musikk, lys, lyd, dans, det kommer til å bli et show uten like. Intet mindre. De har opptrådt i flere store norske byer, og nå er turen kommer til Kristiansund. Det blir en skikkelig feel good-kveld. Det blir rett og slett gøy, for damene, sier Ingebrigtsen.

Menn er selvsagt velkommen, legger han til.

Chippendales ble grunnlagt i 1976 da Somen Banerjee og den unge advokaten Bruce Nahin kjøpte en nattklubb kjent som Destiny II på Overland Avenue i Los Angeles. De ble den første rene mannlige strippegruppen som satset på å gjøre business av faget.

Gjennom kvaliteten på scenen og koreografi bidro Chippendales også til å legitimere stripping som en form for populær underholdning.

På 80-tallet var det mye styr med både rettssaker og konkurser, men nye eiere har ført showtroppene til nye millioninntekter. Selskapet drives for tiden av Kevin Denberg.

Datoen for showet i Braatthallen er 15. mai 2019. Billettsalget åpner mandag 5. november 2018 klokka 09.00.

Artikkeltags