Gjensyn med Brit Floyd

Brit Floyd laget en strålende konsert i Braatthallen i fjor. Torsdag er de tilbake. Foto: Jan Ø. Jensen

Brit Floyd laget en strålende konsert i Braatthallen i fjor. Torsdag er de tilbake. Foto: Jan Ø. Jensen

Artikkelen er over 1 år gammel

Lill-Katrin Myrbostad hadde en fantastisk lørdagskveld i Braatt- hallen i fjor høst med Brit Floyd. Hun er usikker på om hun klarer å få med seg torsdagens konsert.

DEL

Brit Floyd er tilbake i Kristiansund, denne gangen med sin Eclipse World Tour 2018.

Tributebandet til Pink Floyd gjør seks konserter i Norge i år: Bergen, Oslo, Stavanger, Hamar, Kristiansund torsdag og Olavshallen i Trondheim fredag.

Deretter turnerer de Europa rundt, før de avslutter i Lisboa 2. desember.

Trenger barnevakt

Lill-Katrin Myrbostad fra Bud og kjæresten Bjarte Vik fra Molde var tidlig ute og sto i fremste rad på konserten i fjor. Sammen med en vennegjeng hadde de en fantastisk kveld.

– Jeg oppdaget Pink Floyd først i 2005. Siden da har jeg spilt dem masse. Og Brit Floyd er et supert tributeband, sier Myrbostad.

Med tre små barn er hun usikker på om hun klarer å rive seg løs torsdag. Det er i så fall et barnevakt-spørsmål som må løses først.

Stor interesse

1.800 billetter ble revet bort til konserten i fjor. Den enorme interessen var også noe av årsaken til at Brit Floyd tidlig plukket ut Kristiansund for sin 2018-turné.

Brit Floyd kommer tilbake til Kristiansund 

– Vi har solgt 700–800 billetter allerede og regner med at det skal bli topp stemning også på torsdag, sa Kjell Otto Hoel, daglig leder i Braatthallen, tidligere i uka.

i år er det 45 år siden Pink Floyd kom med sin legendariske «The Dark Side of the Moon», av mange regnet som verdens beste rockeutgivelse gjennom tidene. Albumet er solgt i overkant 45 millioner eksemplarer.

Artikkeltags