– Meld dere på UKM!

Olav Magnus Fossland Løkken, Inge Martin Fossland Løkken, Lana Elizabeth Hansen og Armin Johan Polonio Lyngstad

Olav Magnus Fossland Løkken, Inge Martin Fossland Løkken, Lana Elizabeth Hansen og Armin Johan Polonio Lyngstad Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

– Jo flere som er med, jo artigere er det!

DEL

Trigger heter bandet som meldte seg på UKM allerede før bandet var dannet. Når vi møter dem på første øving, forteller de at de vil at flere skal melde seg på UKM.

Påmeldt før første øving

– Bandet ble offisielt dannet for en halvtime siden, forteller Armin Lyngstad, en av de fem bandmedlemmene. De andre er Olav Magnus Fossland Løkken, Inge Martin Fossland Løkken, Lana Elizabeth Hansen og Clark Etor.

Etter å ha sett Queen-filmen som har gått på kino den siste tida, ble Armin og Olav så inspirert av sangen (og musikkvideoen) «I want to break free», at de bestemte seg for å melde seg på UKM for å vise sitt musikalske talent. Kostymer har de også tenkt på, uten at vi skal avsløre altfor mye.

Så enkelt kan det altså gjøres. Har du ikke noe spikret og klart til årets show, er det ennå ikke for sent, skal vi tro bandmedlemmene i Trigger.

– Det er godt å gå litt utenfor komfortsonen av og til. Og jo flere som er med, jo artigere er det, sier Lana.

Lana Elizabeth Hansen og Armin Johan Polonio Lyngstad.

Lana Elizabeth Hansen og Armin Johan Polonio Lyngstad. Foto:

Har vært med siden de var 10

Brødrene Olav Magnus Fossland Løkken, Inge Martin Fossland Løkken fra Aure har vært med på UKM så lenge de har vært gamle nok.

– Vi har vært med mange ganger, og deltatt på fylkesmønstringa noen ganger. Som oftest har vi spilt musikk, men vi har vært med på å danse også!

Guttene har nok av gode erfaringer å fortelle om.

– Det er veldig kjekt, så jeg synes alle burde gi det en mulighet. Det er ikke mye av konkurransefølelsen. Aller mest er det sosialt, og et sted å vise fram det man driver med, sier Inge og broren Olav som også har vært UKM-ambassadør tidligere.

– Det er spennende, og man får en mestringsfølelse av det etterpå. Også treffer man mange man blir venner med i ettertid. Jeg kjenner flere fra andre byer som jeg har møtt gjennom UKM.

Olav Magnus Fossland Løkken og Inge Martin Fossland Løkken.

Olav Magnus Fossland Løkken og Inge Martin Fossland Løkken. Foto:

1.200 timer på å lage et show

Trigger representerer nok kunstformen som til nå har vært størst på UKM: Musikk. Men man må ikke glemme at omtrent alt annet også går an å ta med seg på UKM. Teater, maling, foto, skulpturer, animasjoner, tegning dans, musikkteater, dikt, all slags litteratur egentlig, tekstil og cosplay, for å nevne noe. Arrangører og konferansierer ønskes også.

– Man kan melde seg på med alt mulig, både på og utenom scenen. Vi vil vise mangfoldet! Det er lett å melde seg på, ikke sant? spør UKM-ansvarlig i Kristiansund og Averøy, Marit Dullaert de allerede påmeldte. Og det nikkes.

Påmeldingsfristen er 10. februar. Forestilling og utstilling er det i skrivende stund er litt over 1.200 timer til forestilling, skal vi tro en funfact-spontan, «NASA»-genserkledd Armin. I tilfelle du lurte. Ja, det vil si 9. mars.

Olav Magnus Fossland Løkken, Inge Martin Fossland Løkken, Lana Elizabeth Hansen og Armin Johan Polonio Lyngstad.

Olav Magnus Fossland Løkken, Inge Martin Fossland Løkken, Lana Elizabeth Hansen og Armin Johan Polonio Lyngstad. Foto:

Artikkeltags