SKUV starter konsertåret

KONSERT: Øyvind Weiseth er første artist ut i årets Skuv-år. Han spiller på Thon hotel Surnadal fredag 8. februar.

KONSERT: Øyvind Weiseth er første artist ut i årets Skuv-år. Han spiller på Thon hotel Surnadal fredag 8. februar.

Øyvind Weiseth fra Halsa gjester SKUV-scenen i Sandeman Bar på Thon Hotel Surnadal fredag 8. februar. Lørdag 9 februar blir det hardrock på samme stedet.

DEL

Det melder Surnadal konseptutvikling – SKUV – i en pressemelding.

Weiseth er aktuell med minialbumet «Plata Handla Om D», som starter på første side i et knust hjertes dagbok; på tidspunktet når smerten er ferskest: «Båten min vart knust av det du sa, og havet vaska vekk alljt som vi ha». Gjennom frodige gitarlandskap, rike harmonier, og ukonvensjonelle tekster på autentisk Halsa-dialekt slutter «Plata Handla Om D» med optimisme og håp etter å ha tatt lytteren med på en reise gjennom sorg og helbredelse. «Plata Handla Om D» er ute på alle streamingtjenester den 15. februar.

Lørdag er det rock som står på programmet. «sPoonman» er et er soloprosjekt med Frank sPoon Botten i spissen. Nå har han med seg Ola Langli, Torbjørn Kvande og Jon Landsem i bandet.

Etterpå blir det enda mer rock: «PanQuake!» er Surnadals eget Metallica-coverband bestående av Rolf Paulsen, Preben Gøssu Joramo,Tomas Gravvold og Tobben Kvande på bass. Denne kvelden har de med seg Espen Hektoen på trommer.

Artikkeltags