The Real Passion er en gruppe dyktige unge musikere fra Halsa.

Nå slipper Halsabyggene sin første CD med eget materiale: "All My Life" og "Hold On".

Gruppen består av 6 ungdommer i alderen 14-18 år:

Mari Halse, vokal, Ingvild Megård, vokal, Øyvind Glåmen, gitar, Peder Vaagland, tangenter, Markus Folstad, bass og Kristen Røe, trommer.

De har spilt sammen som kvartett i et drøyt år, før de fikk med seg trommer og bass etter sist jul. Da ble det fart i sakene, og et imponerende repertoar ble på kort tid bygd opp. Etter hvert har også selvskrevne låter begynt å trille ut fra Musikkloftet på Bårset, der de har øving 2-3 timer hver uke.

Musikkstilen beskriver de selv som rocka pop med innslag av rap.

Spilt live

De har deltatt på Ungdommens Kulturmønstring, både lokalt og på Fylkesmønstring i år, og spilt på flere arrangementer i nærområdet,  på temakvelden ”Å brenne for noe” i amfiet på Halsa skole og på Frivilligfesten i Halsahallen.

De har også deltatt med en selvlaget låt i den landsomfattende musikk-konkurransen Bandwagon, og gjort rakettkarriere der.

Under den lokale finalen under Byfesten i Kristiansund havnet de på en hederlig tredjeplass blant flere godt etablerte band og musikere.

Denne deltakelsen i seg selv er god reklame for gruppa, med landsdekkende oppmerksomhet.

På den nettbaserte radiostasjonen Ordentlig Radio, som har sending hver torsdag med reprise lørdag har de blitt spilt 6 ganger i 3 forskjellige programmer.

Etter deltakelsen i Bandwagon har de fått såpass stor oppmerksomhet at de ble invitert til å delta i The Global Battle of Bands på John Dee (Rockefeller) i Oslo 19.oktober.

Dette er den største verdensomfattende bandkonkurranse der inntil 60 band fra hele landet blir invitert til å delta i 3 uttaksrunder. Bandet var ikke blant de seks som gikk videre i konkurransen. - Men bare å få delta i konkurransen - med så mange dyktige etablerte musikere var stort, og som yngste deltakere fikk bandet stor oppmerksomhet og masse gode tilbakemeldinger.

Nå har de vært hos Skjalg Raaen i Nidaros Studio i Trondheim 4. - 6. august og spilt inn en CD-singel med to selvskrevne låter. Denne er tilgjengelig nå. I kveld fredag 5. desember er det pre-release på Juleball i Halsahallen, og releasekonsert på BandSlam på Ungdomsplassen i Molde lørdag 6. desember.

Gruppen sponses av flere lokale bedrifter på Nordmøre.