Bilferga «Goma» brukes i film med Scarlett Johansson

Bilferga «Goma» trafikkerte tidligere sambandet Kvanne–Rykkjem, hvor dette bildet er tatt. Nå brukes den til filminnspilling med den kjente skuespilleren Scarlett Johansson om bord.

Bilferga «Goma» trafikkerte tidligere sambandet Kvanne–Rykkjem, hvor dette bildet er tatt. Nå brukes den til filminnspilling med den kjente skuespilleren Scarlett Johansson om bord. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Har Møre og Romsdal blitt Hollywood-fylket i Norge?

DEL

Det pågår nå opptak av scener til Marvel-filmen «Black Widow» på Sæbø i Ørsta på Sunnmøre. Hovedrolleinnehaver Scarlett Johansson ankom tirsdag kveld, og er onsdag formiddag i gang med filminnspillingen, skriver Dagbladet.

Avisen har bilder som viser at det filmes om bord i bilferga «Goma», som går fram og tilbake i vika rett utenfor kaia. Johansson er om bord, og ifølge Dagbladet ser det ut som en bil som står på fergedekket er en del av scenen.

Bilferga «Goma» gikk tidligere på sambandet Kvanne-Rykkjem mellom Surnadal og Sunndal. Den er bygget i 1968 og tar 29 personbiler. Ferga tilhører fortsatt Fjord1 og er tatt ut av normal drift for å brukes i filminnspillingen.

Scarlett Johansson spiller hovedrollen i «Black Widow».

Scarlett Johansson spiller hovedrollen i «Black Widow». Foto:

Møre og Romsdal er virkelig i vinden i filmbransjen for tiden. I neste uke stenger Atlanterhavsveien mellom Averøy og Eide i tre dager for å legge til rette for innspilling av scener til den kommende James Bond-filmen.

Artikkeltags