Lesehester vant forfattermøte

Lesehestene ved Meek skole fikk møte ordfører Ingrid Rangønes på biblioteket før jul. Neste besøk blir av to forfattere.

Lesehestene ved Meek skole fikk møte ordfører Ingrid Rangønes på biblioteket før jul. Neste besøk blir av to forfattere.

Meek skole får besøk av forfatterne Nina Elisabeth Grøntvedt og Bobbie Peers etter at klasse 4A gikk til topps i Norlis lesekonkurranse.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisa og alt innhold på nett

Det var på TV2s «God Morgen, Norge» onsdag at Meek ble trukket ut. For selv om ingen av de andre skolene som deltok i konkurransen hadde lest like mye som Averøy-elevene, var det ingen selvfølge at de skulle få en av hovedpremiene – her var det loddtrekning mellom de beste.

Nina Elisabeth Grøntvedt (født 1. juni 1979) er en norsk illustratør og barnebokforfatter. Hun debuterte som bildebokforfatter og -illustratør med «Den lille helten» i 2006. I 2010 kom romanen «Hei, det er meg!» som hun ble nominert til Brageprisen for i klassen Barne- og ungdomslitteratur.

Bobbie Daniel K. Peers (født 13. juli 1974) er en norsk filmregissør og forfatter. I 2006 vant han Gullpalmen for beste kortfilm under Cannes filmfestival 2006 med filmen «Sniffer». Dette var Norges første Gullpalme.

Akkurat når forfatterne kommer, er ennå ikke avklart.

Artikkeltags