Trippel førjulskonsert

Liten Turné: Roy Bøe tar med seg musikalske venner og gjør tre julekonserter i år. Foto: Johan Utby

Liten Turné: Roy Bøe tar med seg musikalske venner og gjør tre julekonserter i år. Foto: Johan Utby

Julekonserter også i de kirkene som ikke blir så ofte brukt!

DEL

Kirkene på Gjemnes, Bremsnes og i Eide er ikke de som brukes mest i ukene før jul. I år tar Roy Bøe med seg musikalske venner og lager en trippelkonsert.

På Averøy er det Kvernes kirke som brukes mest i musikalsk sammenheng. I fjor inviterte Roy Bøe til konsert i Bremsnes kirke, og i år utvider han tilbudet.

– Vi bør ha et tilbud også vi som sokner til Bremsnes, sier Bøe, som har med seg Tea Megaard, Torild Stølan Utby og 13-åringene Iselin Bøe og Solveig Amalie Raake.

Tommy Stormo er konferansier.

Rutinert gjeng

I orkesteret finner vi rutinerte karer som Odd Magne Wammer (bass), Kjetil Høyvik (trommer), Rune Lindquist (gitar), Rune Djuvsland (gitar) og Kjetil Remmen (keyboard). Flere av disse spiller sammen med Roy Bøe i bandet Broder Tuck's.

Roy Bøe er en rutinert herremann med fartstid fra blant andre Asterix, Broder Tuck's, Det store korslaget og The Voice. Konserten i Bremsnes kirke i fjor fikk merke konkurransen fra en annen sterk juletradisjon, nemlig VM i håndball for kvinner. I år har Bøe vært oppmerksom på faren, og styrer unna Norges kamper.

– Vi er i Gjemnes kirke torsdag 7. desember, i Bremsnes kirke 14. desember og i Eide kirke 16. desember. Da får nordmøringene høre mye kjent og kjær julemusikk, sier Roy Bøe.

Artikkeltags