Tok imot prisen for årets aurgjelding

PRISUTDELING: Banksjef Aasmund Lie i Sparebank 1 SMN og ordfører Ingunn Golmen delte ut prisen for årets aurgjelding til Øystein Norheim i Ungdomslaget Nordlys.

PRISUTDELING: Banksjef Aasmund Lie i Sparebank 1 SMN og ordfører Ingunn Golmen delte ut prisen for årets aurgjelding til Øystein Norheim i Ungdomslaget Nordlys.

Artikkelen er over 3 år gammel

Ungdomslaget Nordlys ble kåret til årets aurgjelding 2017.

DEL

Om Årets aurgjelding 2017, legger juryen stor vekt på et fantastisk engasjement. Hvor mange ildsjeler legger ned en formidabel innsats på frivillig basis. Slik at både fastboende og besøkende får opplevelser man ikke får andre steder i kommunen.

Prisen er først og fremst en honnør, for arbeidet som gjøres med å skape store ting på små steder.

Denne utmerkelsen gis mest på bakgrunn av arrangementet «Utefest på Vihals». Hvor artister i norgestoppen står på scenen. DDE, Postgirobygget og Vestlandsfanden for å nevne noen.

Øystein Norheim tok imot prisen på vegne av ungdomslaget.

– Jeg vil takke juryen for at de legger merke til den frivillige innsatsen som gjøres i Ungdomslaget Nordlys, sier Norheim.

Mange mennesker

Arrangementet på Vihals trekker så mange som 1.000 mennesker, og det er en stor jobb å arrangere.

– Styret i laget er også arrangementskomité. Og så kommer dugnadsinnsatsen fra resten i laget, ja i hele grenda vil jeg si.

Ungdomslaget Nordlys har i en årrekke bidratt positivt i lokalmiljøet. Med lokalt teater, et mye brukt grendahus og et aktivt bygdesamfunn. «Utefest på Vihals» er i så måte i særdeleshet et eksempel, på hva som er mulig med små ressurser og et lite navn på kartet, mener juryen, som består av representanter fra Aure kommune, Nordvestnytt, Aure næringsforum og Sparebank 1 SMN.

Aureveka

Prisen ble delt ut under Aureveka 2017, som avsluttes på søndag. Arrangør og daglig leder i Aure Næringsforum Anders Ulfsnes er strålende fornøyd med årets arrangement.

– Det har vært et helt fantastisk vær og folk har strømmet til de forskjellige arrangementene rundt om i grendene. Det kunne ikke ha vært bedre, sier Ulfsnes.

Artikkeltags