Gå til sidens hovedinnhold

Kruse Larsen ansetter - igjen

Artikkelen er over 2 år gammel

Selskapet vil satse mer på klima og miljø.

PR- og rådgivningsselskapet Kruse Larsen skriver i en pressemelding at de har ansatt Anne Therese Gullberg. Gullberg er ekspert på bærekraft, energi og klima, og har tidligere jobbet som klimaforsker i Cicero. Ifølge meldingen har hun bred erfaring med strategi, medier og politikk.

– Vi gleder oss veldig til å få Anne Therese på laget. Hun har jobbet som forsker, politisk rådgiver og strategisk rådgiver, og tar med seg tung fagkompetanse på bærekraft, energi, industri og finans. Det er en kombinasjon som passer helt perfekt hos oss, sier daglig leder i Kruse Larsen, Jan-Erik Larsen, i pressemeldingen.

Gullberg har også en doktorgrad i statsvitenskap. Hun har også hatt en rekke verv i Arbeiderpartiet og AUF, og var i to år rådgiver innen energi, miljø og finans i Arbeiderpartiets stortingsgruppe.

Jobben hun hadde før overgangen til Kruse Larsen, var som seniorrådgiver i Gambit Hill+Knowlton Strategies, hvor hun ledet en faggruppe for bærekraft.

– Klima er vår tids store utfordring. Både klimaendringer og klimapolitikk vil i de neste årene føre til store endringer innenfor energi, industri, transport og landbruk. Vi hører stikkordet bærekraft hver eneste dag. Alle våre kunder har et stort engasjement på disse områdene. Men det er et krevende felt å kommunisere godt om, og det er enda mer krevende å finne riktig bærekraftstrategi, med reelle, gode tiltak og effektiv gjennomføring. Der tilfører Anne Therese helt unik kompetanse og tanker som imponerer meg, sier Larsen i meldingen.

Kruse Larsen har vist seg å være god butikk. Bedriften økte omsetningen fra 15,4 millioner kroner i 2016 til 27,1 millioner kroner i 2017, og hadde samme året et resultat før skatt på fire millioner kroner.

– Jeg har hatt et morsomt og lærerikt år sammen med gode kolleger i Gambit. Nå gleder jeg meg til å jobbe enda mer med klima, energi og bærekraft sammen med dyktige folk i Kruse Larsen, sier Gullberg i pressemeldingen.

Les også

Terje Svabø blir samarbeidspartner med Kruse Larsen

 

Kommentarer til denne saken