Lørdag kveld ble en kvinne fra Kristiansund 3.748.000 kroner rikere.

Hun var kveldens Joker-kandidat under Lotto-sendingen fra Norsk Tipping, og gikk helt til topps på premiestigen.

Les også

Christian (34) ble lottomillionær: – Forbruket matcher ikke alltid månedslønnen

Traff på alle tallene

Kristiansunderen startet med en minimumspremie på 750.000 kroner. Hun ønsket ikke å delta på tv, og overlot derfor til datamaskinen Embla å ta valgene som førte helt opp til toppremien.

– Tallene hun spilte på var 7, 8, 9, 7 og 7. Embla klarte brasene uten å bomme på ett eneste tall. Dermed er 3.748.000 kroner på vei til kvinnens konto, skriver Norsk Tipping.

Kristiansunderen leverte kupongen på Coop Extra Kristiansund.

– Jeg hadde blitt glad uansett hvor på premiestigen jeg hadde havnet. Det hadde vært mye penger uansett. Da jeg så jeg vant toppgevinsten, kjente jeg at jeg ble veldig svett her jeg satt, sier kvinnen til Norsk Tipping.

Hun innrømmer at det var i overkant spennende å vente på trekningen.

– Jeg holdt på med litt håndarbeid her for å få tiden til å gå. Jeg måtte finne på noe. Jeg kjenner jeg er skjelven i kroppen, men jeg er veldig glad, sier kvinnen.

Leverte to like kuponger – og vant

I Lotto-trekningen ble det fem vinnere. Fire av dem vant 2.487.485 kroner, mens den femte hadde levert to like kuponger og vant det dobbelte: 4.974.970 kroner.

Dobbeltvinneren er en kvinne fra Rauma opplyser Norsk Tipping.

– Jeg pleier å levere denne kupongen to ganger. Jeg er opp under taket. Jammen skal godt gjøres at jeg kommer ned til jul. Dette er helt ufattelig. Jeg har spilt Lotto i mange år, men hadde aldri trodd at dette skulle skje, sier Rauma-kvinnen.