Jasså, du har lyst på sol og vår ...

Snøføre på Nordmøre. Men det skal smelte. Før det sannsynligvis kommer litt mer hvitt fra oven igjen.

Snøføre på Nordmøre. Men det skal smelte. Før det sannsynligvis kommer litt mer hvitt fra oven igjen.

Artikkelen er over 1 år gammel

Glem det.

DEL

Morn, morn, Meteorologisk institutt i Bergen! Sist gang vi var i kontakt med dere, på mandag, lovet dere oss nordmøringer variert vær. Det fikk vi i stort monn. Storm og kuling og regn og hagl. I dag, lørdag morgen, våknet vi opp til snø, snø og atter snø. Hvordan blir det fremover, sorike vårdager?

- Det ser ut som bygene har gitt seg i denne omgang ... nei, vent litt, svarer vakthavende meteorolog Gunnar Livik.

Så får vi opplyst følgende: Sørøst frisk bris, nordlig opp i liten kuling, men minkende utover ettermiddagen. Snøbyger, men glimt av sol skal man slettes ikke se bort ifra. Utover ettermiddagen vil bygeaktiviteten være avtagende. I kveld skiftende bris. Skiftende skydekke, stort sett oppholdsvær.

- Det som kommer som nedbør, enten i form av snø eller regn, vil være i små mengder. Temperaturen vil holde seg rundt null grader både lørdag og søndag.

- Hva med mandag?

- Bygevær. Sørøstlig liten til stiv kuling utsatte steder, men sannsynligvis frisk bris på Nordmøre. Det blir mildt, kan bli opp mot fem grader. For det meste skyet. Spredt regn, som snø i indre og høyereliggende strøk. Om kvelden kan det bli økende nedbør. På tirsdag blir det kaldere, litt avhengig av skydekke, men minusgrader og snø kan vi ikke utelukke, forteller Livik.

Det var været. Nå setter vi tilbake til studio.
Takk.

Se værmeldingen «

Her finner du våre artikler om været. Trykk knappen for å se værmeldingen for i dag.

Artikkeltags