Gå til sidens hovedinnhold

Kristiansund stadion er i ferd med å fylles opp

4.000 billetter solgt til kampen mot Rosenborg.

Sist helg åpnet Norge opp igjen etter halvannet år med koronarestriksjoner. Det betyr blant annet at det ikke lenger er noen begrensninger rundt idretts- og kulturarrangement med tanke på antall tilskuere og avstand til hverandre.

Søndag klokka 20.00 spiller KBK hjemme mot Rosenborg. Trønderne er to poeng foran Kristiansund på tabellen, men med hjemmeseier vil nordmørslaget ta tilbake tredjeplassen. De tre første får spille i Europa neste år. Betydningen av helgas kamp sier seg selv.

– Vi trenger all den støtte vi kan få fra tribunen. Jeg tror mange har gledet seg til å løfte skjerfet over hodet og synge «Floa som flør» sammen med 4.443 andre, det vil bli et rørende øyeblikk på søndag. sier KBKs daglige leder Kjetil Thorsen.

Ifølge KBKs hjemmeside var det onsdag formiddag solgt drøyt 4.000 billetter. Det er kun 40 sitteplasser igjen i skrivende stund. Alle er enkeltseter og det vil altså ikke være mulig å kjøpe seter ved siden av hverandre.

– Disse billettene selger vi for kun 50 kroner og her gjelder «først til mølla-prinsippet», sier Thorsen.

Resten av de tilgjengelige billettene handler om ståplasser.

– På denne tribunen får du oppleve den virkelige fotballstemningen. Her står gutter og jenter, kvinner og menn i alle aldre sammen og er stolte av hvor de kommer fra. Her jubles, gråtes og synges det, her tas det bølgen sammen med spillerne etter at seieren er et faktum, sier Thorsen i beste selgerånd.

Salg av billetter foregår fram til fredag klokka 12.00. Eventuell ledige plasser etter dette vil bli lagt ut for salg på kampdag.

Kommentarer til denne saken