Kristiansund i natt: Ufin på pub, bruksforbud på bil og pålegg om å gå hjem

DEL

Beruset mann som var ufin inne på en pub, en ung sjåfør i bil med bruksforbud, og påbud om å gå hjem. Dette skjedde i Kristiansund sentrum natt til fredag.

En times tid før midnatt torsdag fikk politiet melding om en utagerende mann i sentrum.

– Før vi kom dit, hadde mannen gått bort. Vi fant ham, og da var han rolig. I håp om at han ville oppføre seg, fikk mannen gå. Litt senere dukket han opp i en pub, og startet en krangel der. Politiet tok ham ut fra puben, og kjørte mannen - en kristiansunder i 40-årene - hjem. Han ble gitt et muntlig pålegg om å holde seg borte fra sentrum resten av natta. Det blir ikke opprettet noen sak, sier politiets operasjonsleder Borge Amdam.

I tretiden oppdaget politiet en bil med bruksforbud med en tenåring bak rattet.

– Bilen sto parkert, men vi regner med at den unge sjåføren hadde kjørt. Bilen hadde bruksforbud, og eieren ble pålagt å kjøre hjem og ikke bruke bilen før papirene er i orden. Bilen er tidligere sjekket av Statens veivesen, og på grunn av slitte dekk ble det ilagt et bruksforbud. Eieren hadde sørget for bedre dekk, og i slik forstand var bilen OK. Men før den kan brukes, må den kontrolleres av Statens vegvesen, som eventuelt kan gi grønt lys, sier Amdam.

I firetiden oppdaget en patrulje en åpenbart ruset mann i sentrum.

– Han var ruset på annet enn alkohol. Mannen fikk pålegg om å gå hjem, og det blir ikke opprettet sak på dette, sier operasjonsleder Borge Amdam.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken