Alpha-kurs på Frelsesarmeen

Kurs: Leder for Frelsesarmeen i Kristiansund, Britt Lundin, ønsker å ha både kristne og andre med på kurs.

Kurs: Leder for Frelsesarmeen i Kristiansund, Britt Lundin, ønsker å ha både kristne og andre med på kurs.

Artikkelen er over 5 år gammel

Er du nysgjerrig på tro, kristendom og livets store og vanskelige spørsmål?

DEL

Trives du i tillegg med å lære nytt sammen med andre, eller kanskje du bare kunne tenke deg et fellesskap hvor du kan dele tanker og grublerier? I så fall kan et Alpha-kurs passe for deg, mener leder Britt Lundin, som inviterer til nettopp et slikt kurs på Frelsesarmeen i Kristiansund fra 27. august.

– Dette er et åpent kurs for alle typer mennesker, og det stiller ingen krav til forkunnskaper, tro eller religiøs tilhørighet, sier Lundin.

Kurset går over 11 torsdagskvelder på to og en halv time, samt en kurslørdag.

En kurskveld starter med et enkelt måltid. Deretter underviser Magne Berg omkveldens tema, som igjen blir gjenstand for gruppesamtale før kvelden avsluttes.

Kurslørdagen holdes mot slutten av kurset senhøstes og består av undervisning, gruppesamtaler og middag.

Britt Lundin forteller videre at kurset tar utgangspunkt i Bibelen og kristendommens forslag til svar på de store spørsmålene i livet, men at dette ikke skal presses på noen.

– Alpha-kurs arrangeres over hele landet og er et internasjonalt konsept. Erfaringen er at mennesker med forskjellig tro og livssyn deltar på kurset. Noen av ren nysgjerrighet, noen fordi de vil lære mer og andre enkelt og greit fordi de søker et spennende fellesskap. Her kan man komme med sin tro, tvil og ikke-tro og utfordres av hverandres tanker, sier lederen for Frelsesarmeen.

Kurset har oppstart 27. august, og påmeldingsfristen er satt til 23. august.

– Det er greit om folk tar kontakt og melder seg på før sommerferien også, avslutter Britt Lundin.

Artikkeltags