Kulturuka startet med brask og bram med konsert med Øyvind Weiseth, og avsluttes med brask og bram med konsert med Halsakoret på Lerviklandet grendahus tirsdag 14. juni.

Det blir mye sang, både av koret og av Førkjånn. Og det blir naturligvis også allsang.

– I tillegg spiller dirigenten vår, Ronny Kjøsen, trekkspill for oss. Både korsang og allsang vil denne gangen være med sanger fra Mads Bergs gamle skolesangbok, forteller korleder Juanita Møkkelgård.

Som vanlig har koret stort fokus på sosialt samvær når de treffes, og tid til en trivelig prat rundt bordene med kaffe og kaker.

– Etter to år med pandemi er det godt å kunne treffe naboen, slekta og gode venner for en trivelig aften. Det gleder vi oss til og vi håper at mange vil dele kvelden med oss, sier Møkkelgård.

2022 er Frivillighetens år og Heimuka 2022 er en del av dette opplegget.

– Gjennom hele den uka ønsker vi i Heim kommune å vise fram og synliggjøre det frivillige lag og organisasjoner holder på med. Halsakoret hiver seg på ønsket, så på Lerviklandet vil noen av de lokale frivillige lagene få noen minutter og presentere hva de holder på med, og fortelle om sin virksomhet i lokalmiljøet, sier Møkkelgård.