Korpset skapte julestemning

Både Smøla musikkorps, gjesteartister og publikum stemte i da «Deilig er jorden» ble spilt, og Brattvær kirke ble fylt avgod, varm julestemning.

Både Smøla musikkorps, gjesteartister og publikum stemte i da «Deilig er jorden» ble spilt, og Brattvær kirke ble fylt avgod, varm julestemning.

Artikkelen er over 5 år gammel

Smøla musikkorps med gjester skapte julestemning i Brattvær kirke.

DEL

Smøla musikkorps med gjesteartister inviterte torsdag kveld til et musikalsk avbrekk i den ellers så hektiske førjulstiden.

Brattvæ kirke var bortimot full, og publikum fikk servert en times variert program, med både julesanger og andre melodier.

Heldige

Korpset og gjesteartistene klarte å sette publikum i god julestemning. Både gjennom soloopptredener, og allsanger akkompagnert av et velklingende musikkorps under kyndig ledelse av Asgeir Gjøstøl. 

Per Anton Brennskag var kveldens konferansier, og han knyttet innslagene sammen må historier.

– Er vi ikke heldige på Smøla, som har et så flott musikkorps, innledet Brennskag. Publikum kvitterte med rungende applaus.

–Jo visst er vi heldige!

Gjesteopptreden

Blant de musikalske gjestene som bidro, var sangere og fiolinister fra Smøla kulturskole, og sanggruppa Gubbliners.

Gjesteinnslagene sørget for variasjon i programmet, og samspill mellom korpset og gjestene skapte innimellom magiske stunder.

Et av kveldens store høydepunkter, var da Gubbliners og korpsets messinggruppe, sammen framførte «Nordnorsk julesalme», skrevet av Trygve Hoff. Dette må være en av de vakreste julesangene som er laget, og framføringene i Brattvær kirke, ga publikum gåsehud. De fikk også kveldens lengste applaus. 

Konserten ble avsluttet av en samstemt og rungende allsang i «Feliz Navidad». Vel blåst!

Artikkeltags