Superlativene bruker å sitte løst etter 4Voksnes konserter på Dødeladen Café, opplyser foreningen Innlendingen. Nå skal coverbandet gjeste Innlandet for femte gang, og med seg har coverlåter fra blant annet Mark Knopfler, Bruce Springsteen, Bo Kaspers Orkester, Kari Bremnes, Lorrainville og James Bay, for å nevne noen.

Bandet 4Voksne består for øvrig av fem voksne.

– Det er noe magisk som oppstår når musikken flyter i et fullsatt rom og publikum glemmer både tid og sted. Denne konserten anbefales på det aller varmeste, sier Innlendingen, før de legger til:

– Og, den støttes av Møre og Romsdal fylkeskommune.

Sprengte kapasiteten i 2019

Bandet med det noe misvisende navnet har siden 2010 holdt én årlig konsert i Kvernes kirke. Disse konsertene pleier det ifølge Innlendingen å være god oppslutning om.

De har også holdt ekstrakonserter på Dødeladen Café, i etterkant av de årlige konsertene. Innlendingen forteller at høsten 2018 økte publikummet med over det dobbelte. Juni året etter skal de ha sprengt kapasiteten på loftet.

– Nå er de endelig tilbake, og vi storgleder oss, avslutter foreningen, som oppfordrer til å komme på konserten.

Konserten finner sted på Dødeladen Cafe, og dørene åpnes kl. 19:00.

På Kirklandet kan vi melde om at Stian Åkvik, kjent fra The Voice, opptrer på Kulturfabrikken. Samtidig spiller den irske trubaduren Johnny Rayge på Hjørnet.