Komiker og samfunnsdebattant Sigrid Bonde Tusvik deltar under konferansen «Kvinner midt i», som blir arrangert av Kristiansund og Nordmøre Næringsforum i Caroline konferansesenter onsdag 19. oktober.

– Det er umulig å ikke bli underholdt og engasjert når en av landets beste komikere fyrer løs fra scenekanten! Sigrid er en svært allsidig komiker som alltid har mye på hjerte. Dette uttrykker hun gjennom kruttsterk standup, musikalske innslag eller karakterer. Vi storgleder oss til å høre henne snakke fra podiet i Kristiansund, sier prosjektleder Christina Hovde i Kristiansund og Nordmøre Næringsforum i en pressemelding.

Sigrid Bonde Tusvik har vunnet komiprisen for årets kvinnelige scenekomiker og publikumsprisen for årets morsomste. Hun har hatt kjempesuksess med en av Norges første og største podkaster, «Tusvik & Tønne», sammen med Lisa Tønne og er en av de mest populære spaltistene i Dagsavisen.

Møteplass

Konferansen Kvinner midt i skal være en møteplass for kvinner i regionen, der de kan utvide nettverket sitt, få ny kunnskap og ny inspirasjon.

– Vi ønsker også at konferansen skal bidra til en tilhørighet til regionen og at vi skal rekruttere og beholde flere kvinner her, forteller Hovde.

Tema for årets konferanse er de smarte valgene. Flere foredragsholdere blir lansert om kort tid, bl.a. kvinnelige næringslivsledere fra Nordmøre, skriver Kristiansund og Nordmøre Næringsforum i en pressemelding. Hele programmet finner du her.