Gå til sidens hovedinnhold

Kommer nå også - «med et fyrverkeri av en solist!»

Holder på tradisjonen - konsert 8. januar.

TrondheimSolistene vil også markere det kommende nyåret i Surnadal kulturhus - og denne gangen med et fyrverkeri av en solist!

Det melder Steinar Hasselø ved Surnadal kulturhus i en pressemelding onsdag ettermiddag.

Han opplyser dertil at gjestemusikerne er lokale: Elever fra kulturskolene Surnadal/Rindal og Sunndal vil spille på lag med TrondheimSolistene på enkelte nummer.

– Solisten er Eir Inderhaug, utdanna i Danmark og med mange solistoppdrag også i Tyskland og Sverige. I tillegg til heime sjølvsagt; som med «Les Misérables» ved Trøndelag Teater, «Spelet om Heilag Olav» på Stiklestad og «Peer Gynt» ved Gålåvatnet, opplyser Hasselø som legger til at «Eir Inderhaug taklar både opera, musikal og operettar klokkereint, i tillegg til meir vanlege konsertar som denne».

– Ho er noko av det næraste ein kjem nyttårsfyrverkeri frå ei scene – og slik sett ein passande solist til konserten 8. januar!

TrondheimSolistene er et internasjonalt anerkjent norsk kammerorkester som ble etablert i 1988 av fiolinist Bjarne Fiskum, som et tilbud til studenter ved Musikkonservatoriet i Trondheim. Orkesteret består av unge og talentfulle musikere.

Kommentarer til denne saken