– Dette ble svært godt mottatt av spillerne og lederne på laget, skriver utviklingsleder Leo Totev i en epost til Tidens Krav.

Pengegaven skal gå til sosiale aktiviteter for laget.

– KBK takker ydmykt for denne store gaven og oppmerksomheten for arbeidet med gatelaget. Klubben har i to år tatt samfunnsansvar gjennom arbeidet med sosial inkludering og tilbyr ukentlig et treningsopplegg i samarbeid med Fotballstiftelsen og Kristiansund kommune. Målet er å styrke den psykiske helsen, fysiske formen og å skape flere rusfrie timer hver uke, skriver Totev.

Odd Fellow var representert ved ledere Torleif Kofoed og Gjøran Johnsen. Begge sa noen velvalgte ord om viktigheten av å tilhøre et sted, å bli sett, om verdien av garderoben og gleden ved å konkurrere.

Til helga deltar KBKs gatelag på «Ræta opp» i Todalen. Laget er æresgjester på arrangementet og skal spille vennskapskamp mot gamle stjerner fra Indre Nordmøre. Påmeldingsavgiften for arrangementet gis i sin helhet til noen som fortjener litt ekstra oppmerksomhet og gjør en forskjell i sitt nedslagsfelt, og i år er det gatelaget som mottar inntektene.