I helga skal barnefotballen og klassene J13, G13, G15, G16 og kvinner senior i aksjon.

Finalespillet på søndag ser du direkte på tk.no. Sendingen starter med semifinaler i G13 klokka 08.00. Siste finale starter 15.55.

Neste helg er det klassene J11, G11, J12, G12, G14, G19, J15 som skal i aksjon. På samme måte som i helga blir det direktesending fra finalespillet søndag 5. desember.

SE FINALESPILLET I DAHLE CUP HER

– Det er påmeldt 231 lag. Det er vi fornøyd med, sier Cecilie Ohr.

Sammen med Camilla Solbakken har hun hovedansvaret for å gjennomføre en god turnering. Cupkomiteen har i tillegg selvsagt god støtte fra ­Dahle-leder Julian Vangen og resten av styret.

– Og så må vi takke alle foreldre og andre frivillige som stiller opp. Det er 400 vakter som skal fylles. Dette er et stort dugnadsløft for hele klubben, sier Cecilie Ohr.

Gjennom fire TV-programmer tar journalist Jan Øivind Jensen og produsent Svein Junge i Streambird oss tilbake til 12. mars 2020 da Norge og Nordmøre stengte ned som følge av koronaviruset. I tredje episode handler det om sport og fritid.

De eldste spiller kamper i flerbrukshallen på Dale og i Freihallen. Barnefotballen opp til og med ti år avvikler sine kamper i Neas Arena.

– En stor takk til Dale barneskole også. De lar oss bruke skolen til overnatting for våre gjester, sier Ohr.

Vangen gir seg

Som vanlig er det bra med trønderlag i cupen.

– Men vi har fått noen avmeldinger på grunn av koronaen. Enkelte har vegret seg for å dra på tur. Det må vi bare respek­tere, men vårt arrangement er selvsagt avklart med kommuneoverlegen her i byen, sier Dahle-leder Julian Vangen, som de to neste helgene vil være med i Dahle Cup for siste gang.

– Ja, jeg gir meg som leder. Vi har kjøpt oss nytt hus og flytter hjem til Midsund, sier romsdalingen, som har vært leder i Dahle i totalt fem år.

– Jeg var leder i fire år. Så tok jeg en pause før jeg har vært ­leder i ett år nå igjen, sier Vangen.

Han er helt sikker på at Dahle IL vil bli driftet godt også i framtida.

– Det er utrolig mange dyk­tige trenere, ledere og tillits­valgte. Og så har vi en veldig god foreldregruppe. Dahle IL er mye mer enn et idrettslag. Vi er på mange måter navet i bydelen Dale, sier Vangen.