Klar med popup-marked i Villa Viungen

ADVENT: Tove Karin Halse Lervik og styreleder Solvår Skogen Sæterbø i Halsa Frivilligsentral  inviterer til adventstemning i Villa Viungen på Liabøen helga 27.- 29. november.

ADVENT: Tove Karin Halse Lervik og styreleder Solvår Skogen Sæterbø i Halsa Frivilligsentral inviterer til adventstemning i Villa Viungen på Liabøen helga 27.- 29. november.

Helga 27. -29. november arrangeres det årlige Advent i Villa Viungen.

DEL

Det blir i år koronatilpasset med bare kunstutstilling inn i huset, og hele markedet lørdag ute ved Viungen og mot kommunehuset, opplyser Tove Karin Halse Lervik, daglig leder i Halsa Frivilligsentral som arrangerer sammen med Halsa kunstlag, Villa Viungen og Heim ungdomsråd.

Det legges opp til popup-marked.

– Kommer det flere enn de ti utstillerne som har meldt sin ankomst, så er det bare å ta kontakt på telefon 90242585. Det er gratis å selge, men utstillerne må ta med bord og utstyr de trenger selv. Ungdomsrådet vil ha fyr på bålpanna, selge gløgg og bidra med god julestemning. Halsa frivilligsentral vil selge kaffe, bakels og smultringer, sier Lervik.

Klokken 15.00 blir det julegrantenning på plena foran Liatun.

– Vi går i fakkeltog opp dit fra Villa Viungen. Ta med sangstemme og nisselue, og gjerne fakkel om du har. Vi vil ordne med noen fakler til de som ikke har med, sier Lervik.

Advent i Villa Viungen starter fredag kveld med åpning av kunstutstilling. Der blir det malerier laget av modlekunstner Hilde Bergfjord Brunvoll og glasskunst med danske Marlene Nørhave. Søndag blir det kunstutlodning og trekning.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken