Det har vært en natt uten de alvorlige hendelsene for politiet i Møre og Romsdal. En del ordensforstyrrelser har det vært, men disse har stort sett skjedd sør for Nordmøre.

I Kristiansund kjørte en politipatrulje ut til Goma sent lørdag kveld. Der hadde det kommet inn en klage på høy musikk fra en bolig i Teistholmveien.

– Patruljen ga huseier et pålegg om at musikken skulle dempes slik at man ikke forstyrret naboer, opplyser Møre og Romsdal politidistrikt.

I Molde ble to personer satt i arrest natt til søndag, etter hendelser i Storgata. Den første som måtte i arresten skal ha slått to personer. Vedkommende var overstadig beruset. De to ofrene i saken skal ikke ha fått skader.

Senere fikk politiet melding om krangling mellom et par i den samme gata. Da politiet kom til stedet, ville ikke den mannlige parten etterkomme anmodning fra politiet, og det endte med at han ble tatt med inn i arresten.

På Sunnmøre oppsto det hendelser blant annet gjennom bilkjøring. I Brattvåg stanset Utrykningspolitiet (UP) en bilfører som mistenkes for kjøring i ruspåvirket tilstand. Han ble tatt med til prøvetaking, og politiet har opprettet sak.

Senere på natten stanset UP en bil ved Ørstahallen. Bilen burnet rundt på området, og politiet beslagla førerkortet til føreren.

I Fosnavåg ble en mann bortvist fra sentrum etter at han hadde vært ufin mot noen kvinner. Dette medførte et basketak, men saken ble løst med et pålegg om at mannen skulle holde seg borte.

I Ålesund var det knuffing mellom en del ungdommer kort tid etter midnatt. Politiet fikk roet ned partene, og én person ble bortvist fra sentrum resten av natten.

I Kirkegata i Ålesund ble en person bortvist fra sentrum etter et slagsmål. Den andre parten hadde forlatt stedet da politiet kom fram. Ingen ble skadd i hendelsen.

Les også

Anne selger livsverket: – Tidenes sykeste partybar

Les også

«Maria» trodde hun giftet seg med drømmemannen. Noen år senere levde hun i et mareritt