Gå til sidens hovedinnhold

Kjære publikum: Vi gjør vårt beste!

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Kulturfabrikken jobber nå hardt med å få ut nye tider/klokkeslett på konserter hos oss. Siden 22.12.2020 har vi gjennomført tre konserter samt mandagens 8. mars-markering. Kulturfabrikken var stengt frem til 23.02 pga nasjonale regler. Vi har de siste 12 mnd vært nedstengt over 200 dager (7 mnd), ikke sammenhengende, men i perioder etter pålegg av nasjonale eller lokale regler. I de korte periodene vi har fått mulighet til å være åpen har vi forsøkt å ha størst mulig aktivitet.

Ang konserter med profilerte artister, for eksempel Knut Marius, så er han på en nasjonal turne, vi er veldig glade for at han nå holder konserter i Kulturfabrikken for 100 publikummere pr konsert. Det har ikke vært enkelt å få dette til.

Det skal jo passe inn i artistenes kalender dette, altså ikke noe som Kulturfabrikken har 100 % kontroll over. Når vi startet billettsalget på Knut Marius var publikumskapasiteten på 200 personer, denne endret seg til 50 personer, så til 10 personer, nå er det 100 personer vi kan ha som publikum.

Knut Marius har solgt 400 billetter. For at alle skal få mulighet til å komme på konsert blir det her fire konserter, ikke to som planlagt. To konserter den 19. mars og to den 9. april. Vi har fordelt publikum etter tidspunkt på billettkjøpet og gitt tilbud om konsert eller refusjon.

Smittevernregler var også slik en stund at kun personer innen samme kommune kunne gå på arrangementer, dette medfører også at vi ikke kunne få tilreisende artister.

Ikke enkelt, dette, vi sliter selv med å følge med på gjeldene regler for vår virksomhet, de endrer seg raskt å vi sliter med å få info ut til publikum. Krysser fingrene for at vi snart går mot bedre tider.

Kommentarer til denne saken