Sørli debuterer fra start mot Ranheim

Sondre Sørli får sjansen fra start i hjemmemøtet med Ranheim mandag.

Sondre Sørli får sjansen fra start i hjemmemøtet med Ranheim mandag.

Artikkelen er over 4 år gammel

- Jeg gleder meg, det blir en fin utfordring.

DEL

Visekaptein Erlend Sivertsen soner karantene når KBK tar imot Ranheim mandag klokken 18. Det gir plass til Sondre Sørli på venstrebacken. Unggutten har aldri spilt fra start i seriesammenheng tidligere. I oppkjøringskampene i vinter har han fått prøve seg flere ganger, og det med hell.

Vi møtte Sørli etter lørdagens trening. Selv tør han ikke si med hundre prosent sikkerhet at han får starte, men sier han gleder seg stort til forhåpentligvis å spille når Ranheim kommer på besøk.

- Det blir artig. Det blir en fin utfordring. Jeg har fått testet meg mot blant andre Rosenborg, Byåsen og Nest-Sotra i vinter. Jeg føler selv det har gått greit, sier han.

- Jeg har fått god hjelp av spillere som Espen (Næss Lund) både på og utenfor banen. Det er til stor hjelp. Erlend (Sivertsen), som vanligvis spiller venstreback, har også hjulpet meg, fortsetter unggutten.

- Han som vanligvis spiller der, sier du, du skal ikke ta over den plassen permanent, altså?

- Hehe. Vi får se på det. Sånn er fotballen, det er en konkurranse.

God stemning

Lørdagens trening var den nest siste før sesongen sparkes i gang. KBK-gutta kjører litt roligere økter nå rett før alvoret starter. Lørdag var det samhandling offensivt, pasningsøvelser og teknikk- og avslutningstrening som stod på agendaen.

Sørli sier det er god stemning i gruppa, og at alle nå bare går og gleder seg til å komme skikkelig i gang.

- Jeg synes det ser veldig bra ut på trening om dagen. Folk er glade, og det er veldig god stemning. Jeg har ikke satt meg så mye inn i Ranheim, men de har et godt lag. Vi tapte for dem hjemme i fjor. På mandag går vi ut på banen for å vinne, sier unggutten.

Tidens Krav følger selvsagt hvert eneste KBK-spark gjennom hele sesongen. Rune Edøy og Lars Helge Høvik kommenterer KBK - Ranheim direkte på Radio Kristiansund fra klokken 17.45.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags