Hærverk på supportervogna til Uglan rett før seriestart

Det har vært byggeaktivitet på Kristiansund stadion i løpet av vinteren. Noen timer før seriestart ble det utført skadeverk på en supportervogn ved stadionområdet.

Det har vært byggeaktivitet på Kristiansund stadion i løpet av vinteren. Noen timer før seriestart ble det utført skadeverk på en supportervogn ved stadionområdet. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Fire vinduer og en lykt ble knust.

DEL

Mandag tar Kristiansund Ballklubb imot Ranheim til første seriekamp i årets 1. divisjon i fotball. Rett før første kamp opplever klubbens supporterklubb Uglan at det har blitt utført hærverk på stadionområdet.

Kastet store steiner

Sent søndag kveld fikk politiet melding om at noen hadde kastet en stein gjennom ei vindusrute på supportervogna. Da politiet kom fram til stedet viste det seg at totalt fire ruter og en lykt var knust.

Det var ikke stjålet noe fra supportervogna, og saken blir anmeldt som skadeverk.

- Dette er veldig trist for supporterklubben, som nå har fått ødelagt sin salgs- og lagervogn. Det er kastet store steiner gjennom vinduene, sier Jarl Ivar Eriksen, leder i Uglan supporterklubb.

Oppfordrer til å ta kontakt

Operasjonssentralen i Nordmøre og Romsdal politidistrikt opplyser mandag morgen at politiet foreløpig ikke vet hvem som står bak hærverket.

- Vi oppfordrer dem som har gjort dette om å være voksne nok til å ta kontakt med oss i Uglan og ordne opp, sier Eriksen, som bekrefter at saken vil bli anmeldt til politiet.

Mye arbeid

KBK har denne vinteren gjort mye arbeid på stadion, blant annet med tak over tribunen og nybygg i bakkant. Så sent som søndag ettermiddag var det dugnad på stadion for å få alt klart før serieåpningen.

Les også: Sjekk ut nye Kristiansund stadion

KBK møter Ranheim i kveld klokka 18.00. Rune Edøy kommenterer serieåpningen direkte på Radio Kristiansund og vi tilbyr liveoppdateringer på tk.no.

Artikkeltags