Gå til sidens hovedinnhold

KBK-spiller fikk gladmelding – tatt ut på landslaget

KBKs Max Williamsen er tatt ut på G18-landslaget.

5. og 8. juni er det klart for kamper mot Portugal. Det er den første aldersbestemte landslagssamlingen på godt over ett år.

– I godt over et år har både spillere, støtteapparat og landslagstrenere på aldersbestemte landslag måtte smøre seg med stor tålmodighet. Derfor er det med glede at vi denne uken kan gi grønt lys for enkelte lag. Først ut G18-landslaget, sier Heidi Støre, som er seksjonsleder for aldersbestemte landslag, til fotball.no.

Her er troppen: Håvard Hetle (Florø), Isak Solberg (Tottenham), Mathias Bauer (Augsburg), Brynjar Johnsplass (Bodø/Glimt), Max Williamsen (Kristiansund), August Frobenius (Sporting Lisboa), Leo Fuhr Hjelde (Ross County), Isak Vik (Tromsø), Pawel Chrupalla (Rosenborg), Iver Skorve (Sogndal), Mathias Emilsen (Vålerenga), Christos Zafeiris (Grorud), Kristian Arnstad (Anderlecht), Tobias Gulliksen (Strømsgodset), Kristian Bernt Torgersen (Stabæk), Andreas Schjelderup (Nordsjælland), Oscar Bobb (Manchester City), Isak Hansen-Aarøen (Manchester United), Sondre Auklend (Viking), Simen Kvia-Egeskog (Viking), Bryan Fiabema (Chelsea) og Seedy Jatta (Vålerenga).

Bruttotropp på 60

G18-landslagstrener Pål Arne «Paco» Johansen forteller at å ta ut denne troppen har vært en stor og positiv utfordring for ham og teamet, og at de har en bruttotropp på 60 spillere.

– Alle der er gode fotballspillere. Vi har fulgt denne gjengen over en lengre periode, i påvente av at denne dagen skulle komme. Og så blir samtidig mange av spillerne skuffet nå i dag når uttaket kommet – flere av dem med god grunn. For dette er et årskull med flere gode kandidater i samtlige posisjoner, der det er tøff konkurranse om å komme med. Denne konkurransen om plassene på laget og i troppen kommer til å være der hele veien, og nå begynner for alvor også prosessen vår med å bli et slagkraftig lag sammen. Vi kunne ikke fått en bedre start på den reisen enn å dra til Lisboa og møte Portugal to ganger.

Kommentarer til denne saken