Rett før kampen mellom Manchester United og Manchester City startet på Old Trafford onsdag ble det kjent at Manchester United skal spille treningskamp i Norge i sommer. Det var Dagbladet som først kom med nyheten.

Ifølge Oslo-avisen er Vålerenga motstander i slutten av juli, men Tidens Krav er kjent med at alt tyder på at det er Kristiansund Ballklubb som skal opp mot Ole Gunnar Solskjærs menn på Ullevaal. Og altså ikke Vålerenga som Dagbladet skriver.

De første rykene om Uniteds kamp mot KBK begynte å svirre for noen uker siden. Det var tidligere KBK-spiller Marius Nordli som skrev på Twitter at Ole Gunnar Solskjær tar med seg de røde til Oslo for å møte Kristiansund. Tweeten ble slettet etter noen få minutter, men ryktene har fortsatt å svirre.

Onsdag skrev Nordli nok en gang på Twitter.

- Og til dere som lo av tweeten min om at KBK møter United i treningskamp i sommer; den som ler først, lo ikke sist, skriver Nordli.

KBKs daglige leder Kjetil Thorsen vil ikke bekrefte nyheten til Tidens Krav, men han vil heller ikke avkrefte dem.

- Jeg har ingen kommentar til dette, sier Thorsen.

- Jeg er 99 prosent sikker på at United skal spille mot Kristiansund på Ullevaal i sommer, sier Marius Nordli til Tidens Krav.

Han ønsker ikke å si hvor han har opplysningene fra, men er altså skråsikker på at det kommer til å skje.

Kampen vil utvilsomt bli en stor happening for både spillerne i KBK, hele klubben og publikum som skal se på.

Ullevaal stadion har plass til over 20.000 tilskuere. Det blir garantert stinn brakke hvis United kommer på besøk. En billettpris på rundt 1.000 kroner vil neppe skremme folk fra å ta turen til Norges nasjonalarena. Og det er også grunn til å tro at KBK ville sitte igjen med en god sum penger etter et slikt arrangement.