KBK permitterer ansatte: – Har ikke annet valg

Kristiansund Ballklubb må permittere alle administativ ansatte, mens spillere og trenere foreløpig ikke er omfattet av permitteringsvarselet, opplyser daglig leder Kjetil Thorsen.

Kristiansund Ballklubb må permittere alle administativ ansatte, mens spillere og trenere foreløpig ikke er omfattet av permitteringsvarselet, opplyser daglig leder Kjetil Thorsen. Foto:

DEL

Kristiansund Ballklubb må permittere ansatte. Det kommer fram i en pressemelding fra daglig leder Kjetil Thorsen onsdag.

– Med bakgrunn i situasjonen rundt koronaviruset og redusert aktivitet har vi dessverre ikke annet valg enn å iverksette permitteringer i Kristiansund Ballklubb. Dette er en uforskyldt situasjon og som rammer alle, skriver Thorsen, og fortsetter:

– Bortfall av inntekter knyttet til arrangement og salg for øvrig gjør at man ikke har mulighet til å opprettholde normalt driftsnivå. Alle administrativt ansatte har i dag mottatt permitteringsvarsel.

Spillere og trenere omfattes så langt ikke av permitteringsvarselet.

KBK vet ikke hvor lang permiteringsperioden vil bli, men opplyser at situasjonen vurderes fortløpende. Seriestarten i Eliteserien er foreløpig utsatt til mai.

– Dersom restriksjonene i forhold til treninger og kamper bortfaller eller mykes opp, vil delvis gjeninntreden bli vurdert fra dag til dag, skriver Thorsen.

– Inntil videre vil kun de nødvendigste funksjoner bestå, dette gjelder grunnleggende og påkrevde administrative ressurser samt arbeid knyttet til å forberede oppstart av ordinær drift.

Artikkeltags