Jubelen stod naturlig nok i taket under samlingen i Oslo, og det var ikke noe dårligere stemning i Aure da meldingen tikket inn til medarbeiderne i butikken utpå kvelden.

– Nå blir det kake. Det var stort å vinne prisen blant butikkene i Coop Nordvest tidligere i år, men det er selvsagt ekstra stort når vi i tillegg blir kåret til beste Coop Byggmix i Norge, jubler butikksjef Gunn Helen Lystad.

I en pressemelding sier driftsdirektør for faghandel i Coop Nordvest, Arild Solberg, at dette er en utmerkelse som henger høyt.

– Vi er i en bransje med stor konkurranse, å vinne en slik pris krever hardt arbeid og god utvikling over tid. Coop Nordvest er et av de største samvirkelagene i Norge, men det er mange som gjør en god jobb og det å vinne denne prisen nasjonalt er imponerende, slår Solberg fast og applauderer årets vinner.

Presterte best i bransjen

– 2021 var et turbulent år preget av Covid, der butikken i Aure presterte best i bransjen. Det er et lite marked butikken opererer i, men dette viser at med de rette medarbeiderne, som har det rette sortimentet i butikken og leverer i toppklasse på kundeservice, så kan man lykkes. Det er en del hyttefolk i området, de får også god hjelp på butikken i Aure, sier Solberg.

Coop Nordvest

Coop Nordvest strekker seg fra Sognefjorden i sør til Stokkøya nordvest for Trondheim. Samvirkelaget er et av Norges største med 140 butikker, 2.200 ansatte, 170.000 medlemmer og medeiere. Coop Nordvest har en omsetning på i underkant av 6 milliarder kroner i 2021.

Kilde: Coop Nordvest

Og prisen den er vel fortjent skal vi tro butikksjefen selv.

– Ja det synes jeg absolutt, smiler Lystad. Vi er et bra team som har lagt ned mye arbeid og jobbet hardt hver eneste dag for å gi kundene våre, som også er våre eiere, den beste butikken. Det har vi lykkes med, og vi skal jobbe videre med dette fremover.

– Og så må jeg selvsagt også takke kundene våre som velger å handle hos oss. Det er for dem vi står på hver eneste dag og alltid jobber for å bli bedre, avslutter Lystad.