Junior på pallen i seniorklassen

Erik Kårvatn (foran) med Hans-Inge Klette bak. Til slutt endte det med seier til Klette, som er en av verdens beste på sprint, mens junioren Kårvatn fra Todalen kom inn til en imponerende tredjeplass.

Erik Kårvatn (foran) med Hans-Inge Klette bak. Til slutt endte det med seier til Klette, som er en av verdens beste på sprint, mens junioren Kårvatn fra Todalen kom inn til en imponerende tredjeplass. Foto:

Erik Kårvatn (17) kjørte inn til 3. plass helgas norgescup i randonee som ble arrangert i Voss.

DEL

Det var under søndagens sprint at junioren Kårvatn klarte en sterk tredjeplass i seniorklassen, skriver Todalen.no

Todalingen Kårvatn som kjører for Trollheimen Fjellsportklubb kom i mål kun 13 sekunder etter vinneren Hans-Inge Klette, og fire sekunder etter andremann Trym Dalset Lødøen. Edvard Sætran Solli fra Torvikbukt kom inn til 8. plass drøye minuttet bak vinneren.

Under lørdagens individuelle renn endte todalingen Kristoffer Nordvik fra Trollheimen Fjellsportklubb på 5. plass, drøye 13 minutter etter vinneren Hans-Inge Klette. Erik Kårvatn fulgte på plassen bak, 14 minutter bak vinneren. Sætran Solli endte på 12. plass over 41 minutter bak Klette. Det var 14 startende, 12 av dem kom i mål.

Det er planer om norgescup i Settemsdalen i Surnadal lørdag 27. februar. Helga 20.-21. mars er det Kårvatn innerst i Todalen som er arena for norgescupen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken