Gå til sidens hovedinnhold

Jugendfest blir utsatt til november

Etter planen skulle Jugendfest finne sted 20. og 21. august på Color Line Stadion. Festivalen blir nå flyttet til november.

Jugendfest blir i år arrangert for første gang på to år. Festivalarrangøren informerer likevel at festivaldeltakerne må belage seg på å vente litt lenger for å delta.

Viktig for å gjennomføre festivalen

Det er foreløpig usikkert om det er mulig å gjennomføre Jugendfest i august. Momentium har derfor bestemt seg for å utsette festivalen til november for å sikre at festivalen kan gjennomføres i år.

– Det er veldig viktig for oss å gjennomføre Jugendfest i år, på best mulig måte. Derfor flytter vi festivalen innendørs i Sparebanken Møre Arena 26. - 27. november, skriver Momentium i en pressemelding.

Sterk nasjonal line-up

Det er bekreftet at artister som Alan Walker, Sigrid, Åge og Sambandet, Kjartan Lauritzen og Isah skal delta på årets festivalen.

– Vi har fått med en knallsterk nasjonal line-up. Jugendfest i november blir en av de første og største festivalene som gjennomføres på over to år. Mange av billettene er allerede solgt, så om man enda ikke enda har sikret seg plass, er det bare å hive seg rundt.

Vurderer koronapass og hurtigpesting

Momentium informerer om at også kan bli aktuelt med koronapass og hurtigtesting for festivaldeltakerne i år.

– Det kommer an på hvor vi er i gjenåpningen, men vi forbereder oss på festival med koronapass og hurtigtesting for adgang. Nesten alle som skal på festivalen i november, vil være vaksinert, og i høst vil myndighetene også tilby vaksine for 16- og 17-åringer. For de i aldersgruppen 15 - 18 år som ikke er vaksinerte planlegger vi et opplegg med hurtigtesting, informerer festivalarrangøren.

Kommentarer til denne saken