Selv om Molde til slutt seiret, skulle det ta lang tid før det kom mål. Med et kvarter igjen å spille skulle det imidlertid løsne, men ikke før James bommet fra krittmerket.

For i det 76. minutt fikk Molde straffe. Magnus Wolff Eikrem ble lagt i bakken av Odd-kaptein Steffen Hagen, og dommer Sivert Amland pekte på straffemerket, til store protester fra bortelaget.

Leke James tok tre skritts løpefart og prøvde å plassere ballen i høyre hjørne. Der var en kattemyk Sondre Rossbach og nærmest hentet ballen ut av målet.

Revansjerte seg

På den påfølgende corneren skulle likevel James få sin revansje. Han fikk først et hode på hjørnesparket, men ballen endte rett i føttene på nigerianeren. Spissen hamret så ballen i nettaket fra kloss hold til 1-0.

– Målet betød mye for meg. Jeg er glad og det viktigste er at vi tok de tre poengene. Etter noen dårlige kamper var det veldig viktig å komme tilbake med en seier, sier James til Eurosport etter kampen.

Det var James' sjuende mål denne sesongen.

Doblet på åpent mål

Espen Ruud var nære ved å utligne på tampen da han skjøt i stolpen og ut. Odd presset på for scoring og sendte alle mann opp på corner rett før slutt. Molde fikk klarert og Marcus Holmgren Pedersen kunne løpe inn dagens andre Molde-mål og sikre 2-0-seier.

Den sårt trengte seieren for Molde gjør at de nå er seks poeng foran tredjeplasserte Odd. Molde har spilt flest kamper i Eliteserien med sine 16, en fler enn Odd. Bodø/Glimt er fortsatt på tabelltopp.

– I andre omgangen synes jeg vi er gode. Vi skaper en del sjanser og jeg synes det er fortjent seier til slutt. En meget god andre omgang, sier Magnus Wolff Eikrem.

Søndag 30. august tar Odd imot Mjøndalen i Skien, mens Molde skal spille bortekamp senere samme kvelden mot Viking.