NAV i Møre og Romsdal inviterer torsdag 18. mars 2021 til en jobbmesse for hele fylket. Det melder NAV selv i en pressemelding.

Messen vil bli arrangert digitalt for å ivareta smittevernhensyn. Jobbmessen er gratis, er åpen for alle og vil vare i to timer og starter klokken 13.

På messen vil jobbsøkere møte over 30 arbeidsgivere fra fylket, som til sammen har mer enn 100 ledige stillinger, informerer NAV Møre og Romsdal.

– Det er mange jobbmuligheter i fylket, men for flere av bedriftene som deltar kan det være utfordrende å få tak i kvalifisert arbeidskraft. Alle restriksjonene under pandemien kan også ha gjort det enda vanskeligere for arbeidsgivere å komme i kontakt med aktuelle kandidater. Messen vil være en trygg møteplass for arbeidsgivere og arbeidssøkere til å møtes og knytte kontakter, sier markedskontakt i NAV Møre og Romsdal, Tove M. Gustad.

Dette er første gangen NAV gjennomfører en digital jobbmesse i Møre og Romsdal.

I den digitale løsningen til Jobbmesse.no, har arbeidsgiverne en egen stand der de kan legge inn videoer, brosjyrer og stillingsannonser. Under messen kan arbeidsgiverne og jobbsøkerne chatte eller ha videosamtaler og motta CV-er og søknader. De som ønsker å delta, oppfordres til å registrere seg på jobbmesse.no i forkant, skriver NAV.