Ikke noe kriminelt bak blodspor i Ålesund

Bevæpnet politi rykket søndag formiddag ut etter melding om funn av blod og blodspor søndag morgen. Politiet meldte senere at det ikke er grunn til å tro at det har vært en straffbar handling.

Bevæpnet politi rykket søndag formiddag ut etter melding om funn av blod og blodspor søndag morgen. Politiet meldte senere at det ikke er grunn til å tro at det har vært en straffbar handling. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Etter funn av en skadd person i Ålesund sier politiet at de ikke lenger har grunn til å tro at det har skjedd en straffbar handling i forbindelse med blodfunn.

DEL

Politiet bevæpnet seg søndag formiddag etter funn av blod og blodspor i Ålesund. Politiet fryktet at blodet som ble funnet ved en offentlig vei ved Gåseid i Ålesund, stammet fra et menneske, og iverksatte derfor en politiaksjon.

Like før klokka 14 meldte politiet at de hadde vært i kontakt med en person som var lettere skadd, og hadde fått behandling for dette.

– Vi har ingen grunn til å tro at skaden kommer fra en straffbar handling, men ses i sammenheng med funnene som er gjort, skriver politiet i Møre og Romsdal på Twitter.

Politiet bevæpnet seg i forbindelse med søket etter mulig skadde personer etter blodfunnet. Årsaken var at de mistenkte at det kunne ha skjedd en kriminell handling på stedet.

Søndag formiddag gjennomførte politiet hundesøk på og rundt stedet der blodfunnet ble gjort, og kriminalteknikere jobbet med kriminalteknisk etterforskning.

Blodfunnet ble gjort av forbipasserende klokka 9.30 søndag formiddag. Politiet meldte om funnet rundt halvannen time senere.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken