Ikke greit å være City-fan i Tidens Krav

Jeg har lært mye disse tre dagene, hvordan journalister jobber og hvordan jeg lager en artikkel, skriver Elias A. Mikkelsen.

Jeg har lært mye disse tre dagene, hvordan journalister jobber og hvordan jeg lager en artikkel, skriver Elias A. Mikkelsen.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Denne uka har jeg vært på arbeidsuke hos Tidens Krav. Du har kanskje lagt merke til meg på gata, hvor jeg har gått rundt med et kamera. Jeg har hatt en tre fine dager hos TK. Jeg har laget en artikkel og en bildeserie.

Jeg har lært mye disse tre dagene, hvordan journalister jobber og hvordan jeg lager en artikkel f.eks. Hyggelig gjeng, utenom at mange er Liverpool-supportere ... Men var veldig kos å være Manchester City-supporter på onsdag. Var ikke så populært da jeg kom inn på fredag med Manchester City-trøya på meg.

Jeg har også lært om de forskjellige programmene de har brukt når de har lagt ut artikler osv. Å gå på gata har vært litt vanskelig, litt fordi det er ekkelt å spørre folk om jeg kan ta et bilde av dem, også fordi det er litt tungt å få et nei av og til. Folk har vært snille og ønsket meg lykke til videre så det er en god gjeng her i Kristiansund. Det er litt annet her i Kristiansund forhold til Averøya. Har fått både mat og drikke når jeg har vært her, og fått være med på forskjellige «oppdrag». Det var også veldig morsomt å være med til Kristiansund stadion og få snakke litt med folk der.

Har vært langt med buss og tidlig om morgenen når jeg har dratt til Kristiansund. Ville helt klart ha dratt hit igjen hvis det blir enda en arbeidsuke eller jobbskyggning. Vært en morsom og proff gjeng som har støttet meg når jeg kom til TK tomhendt.

Vil takke Tidens Krav for fine tre dager og vil gjerne komme igjen. Takk for meg.

Les mer fra Elias her:

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken