Ikke flere kamper for lokale håndballspillere

Emma Henden Høvik og KHKs kvinnelag har spilt sin siste kamp denne sesongen.

Emma Henden Høvik og KHKs kvinnelag har spilt sin siste kamp denne sesongen.

Håndballforbundet stopper alle serier fra 3. divisjon og nedover. Dette gjelder også kamper i aldersbestemte klasser.

DEL

Vedtaket innebærer at all kampaktivitet i det regionale tilbudet stanses fra og med torsdag 12. mars. Dette tilbudet består av alle serier og kampaktiviteter i regi av Norges Håndballforbund, for begge kjønn og i alle aldersklasser.

Unntaket er Eliteserien, 1. divisjon og 2. divisjon, som sorterer under det nasjonale tilbudet.

De tre sistnevnte serienivåene underlegges en fortløpende vurdering med hensyn til videre forløp.

Vedtaket vil få konsekvenser for opp- og nedrykk i seriesystemet. Norges Håndballforbund vil i løpet av de nærmeste dagene komme tilbake til hvordan dette løses.

– Dette er ikke noe vi gjør med lett hjerte, og jeg beklager den situasjonen som norsk håndball nå står overfor. Signalene fra helsemyndighetene er imidlertid så tydelige at dagens beslutning fremstår som en riktig avgjørelse, sier generalsekretær i Norges Håndballforbund, Erik Langerud.

I seniorhåndball betyr dette at både KHKs kvinnelag og KHKs herrelag i 3. divisjon har spilt sin siste kamp denne sesongen. Det samme gjelder Rindal på samme nivå og Surnadals kvinnelag i 4. divisjon.

De tre nevnte klubbene og andre klubber på Nordmøre har i tillegg en rekke lag på aldersbestemt nivå. Alt blir nå stoppet på grunn av koronaviruset.

Det er også grunn til å tro at KHKs årlige vårturnering Okea Cup blir avlyst.

Artikkeltags