«Idol»-Tore i kollisjon på oppkjøring

Tore Pedersen fra Sunndal, som nylig ble nummer to i «Idol», fikk seg en støkk under oppkjøringen til førerkortet onsdag.

Tore Pedersen fra Sunndal, som nylig ble nummer to i «Idol», fikk seg en støkk under oppkjøringen til førerkortet onsdag. Foto:

Oppkjøringen endte brått for «Idol»-finalisten Tore Pedersen (18) onsdag.

DEL

Sunndalingen, som ble nummer to i årets «Idol», var en av de involverte i onsdagens trafikkuhell på Sunndalsøra som ble omtalt i Tidens Krav. Pedersen ble påkjørt bakfra av en annen bil mens han selv blinket inn til venstre fra fylkesveien.

Det er VG som skriver dette.

«Idol»-Tore var midt i oppkjøringen til førerkort.

Heldigvis ble ingen skadet i kollisjonen, men både ambulanse, legevakt og politi rykket ut.

– Jeg slapp med litt rystet psyke. Det er litt trist at jeg ikke fikk gjennomført førerprøven, men jeg er klar igjen neste uke, sier 18-åringen til VG.

Det var nemlig umulig å fullføre oppkjøringen.

– Jeg fikk beskjed om at bilen ikke var i forsvarlig stand lenger, så da var det bare å komme seg rett ut av bilen og snakke med politi og ambulanse, fortsetter Pedersen til avisen.

– Gjorde alt riktig

Pedersen forteller at han fikk god oppfølging av kjørelæreren, som selv ikke var med i bilen, men som var nær ulykkesstedet og rykket dit.

Kjørelærer Ida Albertsen ved Trafikkskolen i Surnadal sier til VG at Tore gjorde alt riktig. Hun sørget for at han kom seg inn i en annen bil litt etterpå, så han fikk kjørt mer.

– Vi tok en liten runde for å få løst opp i psyken, sier hun.

Sjåføren i bilen som kom bakfra, en mann i 80-årene, er anmeldt for brudd på veitrafikkloven.

Ingen av bilene var kjørbare etter kollisjonen.

Tore skal kjøre opp på nytt neste uke og innrømmer til VG at han er nervøs.

– Jeg håper ikke noe sånt skjer på nytt. Nå når jeg har fått en smak på hvordan en liten ulykke kjennes, så tør jeg ikke forestille meg en alvorlig kollisjon.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken