Torsdag kveld ble tre voksne personer funnet døde på en privat adresse i Trondheim. En av hypotesene til politiet er at det dreier seg om drap og selvdrap.

EU-toppmøte i Brussel avsluttet

Etter torsdagens EU-toppmøte ble medlemslandenes ledere enige om å styrke grensekontrollen.

De foreslår å investere mer i sikkerhetsinfrastruktur som vakttårn, biler og overvåkingsteknologi. I tillegg skal et pilotprosjekt sikre raske og rettferdige asylsøknadsprosesser og returer.

Mike Pence stevnet i Trump-etterforskning

USAs tidligere visepresident Mike Pence er stevnet i forbindelse med etterforskningen av sin tidligere sjef, Donald Trump, ifølge amerikanske medier. Det er foreløpig ukjent hva slags informasjon eller dokumenter påtalemyndigheten vil ha fra Pence.

Den tidligere presidenten etterforskes for de hemmeligstemplede dokumentene som ble funnet i hjemmet hans i fjor sommer – og for forsøk på å omgjøre resultatet av presidentvalget i 2020.

Ukraina: Strømbrudd i Kharkiv etter russiske angrep

En rekke russiske angrep natt til fredag har slått ut strømforsyningen i deler av byen Kharkiv, ifølge lokale myndigheter.

Det er ikke meldt om noen sårene, men ifølge Kharkiv-ordfører Ihor Terekhov er det fare for at angrepene slår ut strøm-, varme- og vannforsyning.

Hovland ble ikke ferdig med første runde av Phoneix Open

Nordmannen måtte starte seinere enn planlagt på grunn av kulde og kom kun til greenen på det tolvte hullet før det ble for mørkt for. Hovland ligger så langt på en delt 19. plass, ett slag under par.